HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M02 anuntat oficial

Samsung Galaxy M02 anuntat oficial

Samsung Galaxy M02

Samsung Galaxy M02 a fost anunțat oficial. Chiar dacă telefoanele din familia Galaxy M sunt destinate cu precădere piețelor asiatice, la o cautare simplă, direct pe eMAG.ro, avem suficiente terminale care pot fi achiziționate și pe la noi. Iar unele dintre ele și-au făcut loc chiar și în ofertele operatorilor de pe piața locală. Așa că și noua apariție merită câteva clipe de atenție din partea noastră.

Este un terminal low-budget, cu care compania coreeană încearcă să maximizeze ceea ce oferă la un preț foarte accesibil. Telefonul se bazează pe o combinație modestă de chipset MediaTek MT6739W cu o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB, dar există și un slot pentru un card microSD de până la 1 TB.

Va exista și o versiune ceva mai puternică de Samsung Galaxy M02, cu memorie RAM de 3 GB, dar care va deveni disponibilă ceva mai târziu.

Toate cele enumerate mai sus vor fi ascunse de un display IPS Infinity-V de 6,5 inchi. Rezoluția este HD+, iar în notch-ul de tip picătură își va găsi locul o cameră foto frontală de 5 megapixeli. Pe spate avem un sistem dual camera, la fel de modest, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli.

Bateria de 5000 mAh reprezintă un punct forte pentru telefonul nostru. Din nefericire, se încarcă prin micro USB. Sistemul de operare, un Android 10 cu OneUI peste el, completează lista cu detalii tehnice care merită evidențiate.

Samsung Galaxy M02 a fost pus deja în vânzare pe piețele asiatice, în versiunea cu memorie RAM de 2 GB. Prețul său este de aproximativ 95 dolari. Poate fi găsit și pe Amazon.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep