HomeFeaturedFocusSe poarta Neo: Samsung Galaxy Note 3 Neo devine oficial

Se poarta Neo: Samsung Galaxy Note 3 Neo devine oficial

Neo pare a fi atributul pentru telefoane celebre ale producătorului coreean, care reduc specificațiile dar coboară și prețurile. Fie la un nivel de entry-level, cum s-a întâmplat la Samsung Galaxy Grand Neo, fie la un nivel chiar decent, în situația respectivă fiind eroul nostru de față.

Galaxy Note 3 Neo scade puțin dimensiunea ecranului, în comparație cu fratele său mai celebru, până 5,5 inchi și 720p rezoluție, dar propune un procesor extrem de interesant, un hexa-core, cu două nuclee Cortex A-15 la 1,7 GHz și patru nuclee Cortex A-7 la 1,3 GHz. E drept, aceasta este varianta cu LTE+, pentru că mai există și una 3G cu un procesor mai normal, un quad-core de 1,6 GHz. Ambele aparate se bazează pe un Android 4.3, interfață S-Pen cu toate funcțiile aferente, interconectare cu Galaxy Gear, memorie RAM de 2 GB, memorie internă de 16 GB, camere de 2 și de 8 megapixeli și acumulatori de 3100 mAh. O configurație deloc de lepădat!

Chiar dacă nu există încă specificate prețuri pentru cele două terminale care poartă același nume, vestea îmbucurătoare este că oficializarea lor s-a întâmplat destul de aproape de noi, în Polonia, acolo unde au fost prezentate de reprezentanța locală a Samsung. Așa că, foarte departe nu pot fi!

via Sammy Today

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep