HomeFeaturedFocusSatya Nadella, in carti pentru postul de CEO Microsoft

Satya Nadella, in carti pentru postul de CEO Microsoft

Ba chiar, dacă e să ne luăm dupe entuziasmul celor de la Bloomberg, este principalul candidat, cu șanse mari de a fi anunțat oficial în scurt timp. Dată fiind pleiada de nume care s-au perindat pe lista scurtă, lungă, rescurtată, relungită, nu mai am curaj să mă hazardez foarte tare.

Cu atât mai mult cu cât sursele celor de la Bloomberg văd un nume și pentru înlocuirea lui Bill Gates la președenția consiliului de administrație al Microsoft, în persoana lui John Thompson, unul dintre membrii cei mai vocali la adresa lui Steve Ballmer și, indirect, la adresa vechii gărzi, dar și un om cu un CV impresionant.

Revenind totuși la Satya Nadella, numirea sa poate reprezenta împlinirea dorințelor celor care doreau un insider pentru această poziție. Lucru destul de firesc, dacă stăm și gândim la rece. Cei aproape 22 de ani de experiență în Microsoft, precum și rezultatele fiscale ale diviziilor pe care le-a condus, îl recomandă cu succes pe acesta pentru un scaun care, la prima vedere, ar părea cam mare pentru el.

Interesantă turnură a lucrurilor. Am o ușoară senzație de Game of Thrones.

Via Bloomberg

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep