HomeGames ArenaStyx: Master of Shadows anuntat

Styx: Master of Shadows anuntat

Cyanide Studios, creatori ai lui Impire și multe altele, anunță un fel de continuare pentru Of Orcs and Men. Jocul se numește Styx: Master of Shadows, având personajul cu pricina în rolul principal, un goblin vechi de secole, ce încearcă să își afle povestea de origine, deoarece el este primul goblin.

Acțiunea din Styx se petrece într-un turn masiv, unde oameni și elfi fac diverse experimente pe creaturile ținutului, folosind un element numit Amber, rezultat din copacul misterios din centrul turnului. A nu fi confundat cu Ember din Torchlight, deși sună de parcă ar fi aceeași chestie.

Master of Shadows este un joc predominant de furișat, cu progresie în stil RPG, personajul principal nefiind tocmai echipat să înfrunte armate de inamici. La urma urmei, un goblin ca el abia dacă ajunge până la brâul unui elf. Așa că, pentru a-și îndeplini scopul, Styx recurge la furișat, asasinări prin umbră, și orchestrarea de accidente care nu vor ridica suspiciunea celor din jur.

Turnul va avea nivele deschise, cu obiective presărate peste tot, ce pot fi îndeplinite în ce ordine preferă jucătorul, și prin metode variate. Cyanide mai promite echipament variat și chiar șase arbori de talente pentru personalizarea goblinului.

Styx: Master of Shadows va fi lansat anul acesta pe PC.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep