HomeFeaturedFocusPrimele impresii despre HTC Desire 500: excelent Android low end!

Primele impresii despre HTC Desire 500: excelent Android low end!

HTC Desire 500 - 19

Păcat că HTC a decis să lanseze Desire 500 destul de târziu pentru că e un smartphone mai mult decât interesant: arată bine, merge binișor, are un preț foarte bun.

HTC Desire 500 e un smartphone Android cu display de 4.3 inci, rezoluție de 480 x 800 pixeli, carcasă de plastic, rulează HTC Sense UI 5.0 cu tot cu BlinkFeed și se comportă onorabil într-o utilizare normală, de către un utilizator normal.

HTC Desire 500 - 15

Nu e un smartphone pentru cineva care vrea să facă multe chestii cu aparatul. E însă ideal pentru un tânăr care vrea doar Facebook, muzică și niște jocuri. HTC Desire 500 e făcut pe o platformă Qualcomm MSM8225Q Snapdragon 200 cu un CPU quad-core Cortex A% la 1,2 GHz, GPU Adreno 203, 1 GB RAM și doar 4GB pentru stocare.

Îmi place că e subțire (9,9 mm) și ușor (123 g).

HTC Desire 500 - 14

Forma rotunjită permite o prindere facilă. Din Sense 5 îmi place cel mai mult BlinkFeed, sistemul HTC de prezentare a informațiilor direct pe ecranul principal.

Două lucruri nu îmi plac la el: e necesar să pui un microSD dacă vrei să faci … orice cu el. Iar viteza de transfer e o problemă mare: doar 7,2 Mbps. În traducere liberă, dacă ai de gând să faci ceva trafic pe conexiunea de date mobilă atunci îmbătrânești lângă el.

Mai multe o să vă spun în zilele următoare când public review-ul complet.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Este un telefon bun, batrie buna, dar are un minus mare PIERDE SEMNALUL IN CLADIRI, inainte de update mai aveam ceva semnal, dar dupa mai deloc nu stii cand ramai fara semnal….nu mi-a facut o surpriza sa spun asa atunci cand l-am cumparat!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep