HomeEvenimenteCESUltra PC si Tab-Book 2 de la LG, prezentate la CES

Ultra PC si Tab-Book 2 de la LG, prezentate la CES

Pe lângă televizoare și wearable tech, LG Electronics a profitat de CES pentru a dezvălui și cel mai nou Ultra PC (Z940), alături de cea de-a doua generaţie a Tab-Book 2, două dispozitive hibride (T740 şi T540). Cu un design mai subţire, produsele sunt mai ușoare și, spre deosebire de modelele precedente, au caracteristici tehnice îmbunătățite. S-a pus accentul și pe compatibilitatea cu Windows 8.1, acolo unde a fost cazul, dar şi pe integrarea ultimei generații de display-uri IPS.

„Uşoare, frumoase şi rapide, cele mai noi produse PC LG oferă o flexibilitate de neegalat”, afirmă Hyoung-sei Park, directorul diviziei Business IT al companiei LG Electronics Home Entertainment. „Gama noastră din 2014 este special concepută pentru a permite consumatorilor noştri să profite de tehnologia de ultimă oră printr-o multitudine de moduri inovative. În esenţă, noua generaţie de produse LG permite utilizatorilor să găsească calculatorul perfect pentru nevoile lor, fie că este vorba de domiciliu, loc de muncă, şcoală sau divertisment.”

LG Ultra PC Z940 cântăreşte mai puţin de 1 kilogram şi are un design ireproşabil, minimalist. Echipat cu procesorul Haswell Intel Core i5, cu un hard-disk SSD (128GB sau 256GB) și cu un ecran IPS Full HD de 13,3 inchi, Ultra PC LG măsoară doar 13,6 mm în cel mai gros punct al său şi cântăreşte 980 grame.

Cele mai recente modele LG Tab-Book 2 au fost construite pe baza succesului originalului Tab-Book LG, care a fost prima dată lansat la CES 2013. Utilizând Windows 8.1, ambele modele din seria Tab-Book sunt optimizate pentru un control tactil de 10 puncte şi oferă o tastatură ascunsă slide-out QWERTY sub un touchscreen de 11,6 inchi. Cu o apăsare a unui buton de pe partea laterală a unităţii, tastatura alunecă uşor sub ecran pentru o acţiune imediată.

LG T540

Modelul pilot al T740 Tab-Book 2 are doar 16,7 mm grosime, transformându-l in soluţia ideală pentru necesităţile consumatorului, ce îşi doreşte o portabilitate mai bună fără a face un compromis în ceea ce privește funcțiile. Având o greutate de doar 1,05 kilograme, dispozitivul unic include un ecran Full HD IPS de 11,6 inchi, un procesor Intel Core i5. Fratele mai mic, modelul T540 Tab-Book 2 este chiar mai uşor, de 930 grame cu o grosime de doar 13,7 mm.

O să revenim cu mai multe detalii comerciale despre aceste produse, pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep