HomeFeaturedFocusCe mai lansează Nokia: Treasure Tag WS-2

Ce mai lansează Nokia: Treasure Tag WS-2

image

Dacă tot există suport NFC în noile modele de Lumia, Nokia s-a gândit să dea și o funcționalitate: prin Treasure Tag WS-2 un mic dispozitiv de 30 x 30 x 10mm (cam de dimensiunea unei cutii de chibrituri) și cu o greutate de 13g. Scopul său este acela de a realiza un sistem de alarmă care să declanșeze avertizări când micul gadget nu mai este în zona de conectivitate a telefonului Lumia.

Îl văd ca un breloc ce poate fi atașat de cheile de la casă/mașină sau portofel și care are în plus facilitatea de a se conecta la smartphone și a-și semnala prezența. Când nu mai e în zonă, telefonul ne avertizează că fie am uitat pe undeva prețioasele chei (sau orice altceva considerăm noi suficient de important încât să îi atașăm un dispozitiv de identificare) fie că ne-au fost furate.

 

image

Sau dacă pur și simplu vrem să identificăm unde am uitat ”comoara„ putem să activăm funcția de identificare și va începe să emită sunete de atenționare. Funcționează și pe Bluetooth, cu o arie de acoperire de 40 m.

Deocamdată e neprețuit. Ideea nu e rea. Atractivitatea produsului se va măsura și prin prisma prețului. Sau doar prin prisma prețului.

Detalii aici

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep