HomeFeaturedFocusContinua promotiile: 1 GB trafic la RED 29 si noul Smart 12...

Continua promotiile: 1 GB trafic la RED 29 si noul Smart 12 cu 350 MB trafic

image

La orice nouă promoție pe care o fac operatorii de telefonie mă uit în primul rând la cantitatea de trafic de date pe care o includ în abonamente.Pe principiul simplu cu cât mai mult, cu atât mai bine, la aproape șase luni ofertele se schimbă și cantitatea de trafic de date inclusă în aceiași bani începe să crească, uneori împreună cu viteza.

Cam așa stă situația cu actualizarea de ofertă făcută astăzi de Vodafone:

… pentru a oferi utilizatorilor soluții variate de comunicare, personalizate în funcție de nevoi, familia de abonamente Smart are de acum un nou membru, Smart 12, ce oferă, pe lângă SMS-urile nelimitate în orice rețea națională și 2.000 de minute în rețea, 200 de minute în rețelele naționale și internaționale fixe, precum și 350 MB trafic de date. Noul abonament se alătură deja existentelor pachete Smart 10, Smart 15 și Smart Nelimitat, ce oferă utilizatorilor SMS-uri nelimitate, în orice rețea națională.

De asemenea, și clientii ce încheie sau reînnoiesc un abonament RED 29 beneficiază de acum, de un trafic sporit de date, de 1GB / luna. Pachetul RED 29 include și minute și SMS-urile nelimitate în orice rețea naționala, apeluri nelimitate către orice rețea europeană fixă, spațiu de stocare Cloud de 15 GB și acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/lună.

Cu mișcarea asta, RED 29 începe să fie unul dintre abonamentele cele mai indicate pentru cei ce vorbesc mult la telefon (nelimitat în orice rețea?!) și care mai au și nevoie de o cantitate decentă de trafic. Mai multe informații despre abonamentele Vodafone sunt disponibile la www.vodafone.ro/abonamente.

Când o să ajungă cu traficul inclus la 4GB mă vor avea client și pe mine Zâmbet.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep