HomeGames ArenaDuke Nukem revine!

Duke Nukem revine!

Și de data asta fără Randy ”Mincinos al cărui jocuri nu ar mai trebui băgate în seamă” Pitchford sau Gear”Ne doare în cot de orice nu e Bordelrands”box la butoane. Recent s-a ivit recent pe internet o pagină cu titlul All Out Of Gum (momentan indisponibilă), ce afișa un pachet de gumă de mestecat, și promisiunea că la sfârșitul lunii va fi dezvăluit ceva. Pagina este în proprietatea studioului Interceptor Interactive, creatori ai noului Rise of the Triad, ce și-au început existența cu un efort de a moderniza Duke Nukem 3D (proiect ce a fost închis fiindcă Gearbox și-a dat seama că nimeni nu ar mai fi cumpărat DNF). Un pachet de gumă indică doar două posibilități: They Live 2, sau o revenire a lui Duke Nukem.

Săpături suplimentare au dezvăluit informații că este într-adevăr vorba de un nou joc Duke Nukem, cu subtitlul Mass Destruction. Nu va fi un First Person Shooter, ci va lua forma unui joc de acțiune top-down, la care îl vei controla pe Duke într-o luptă intergalactică, împotriva unei rase de extratereștri numită Kyrron, care tocmai au răpit președintele. Da, Duke este un tip destul de dur încât să îl salveze pe președinte!

Caracteristica definitorie a jocului va fi includerea unei componente de RPG, Duke căpătând experiență și îmbunătățindu-și talentele prin intermediul mai multor arbori cu abilități.

Aceste informații nu au fost confirmate de Interceptor încă și, după incidentul cu Fallout 4, poate că n-ar fi bine să sărim de îndată pe fiecare scurgere de informații sau site răsărit de nicăieri ce pare să aparțină studioului ce-ar fi trebui să îl dețină. Dar dacă totul este adevărat, atunci Duke Nukem revine, și Gearbox nu are legătură cu el, așa că totul va fi bine.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep