HomeGames ArenaUn nou Duke Nukem de la Gearbox?

Un nou Duke Nukem de la Gearbox?

Duke Nukem Forever avea probleme. Gearbox era una din acele probleme. Știu, fără ei nu ar fi existat jocul, și ar trebui să fiu recunoscător pentru asta, la fel cum ar trebui să fiu recunoscător pentru că la spital m-au lăsat să stau în durere groaznică opt ore pe o scândură, și nu m-au lăsat pe jos. În orice caz, Gearbox vrea să facă încă un joc Duke Nukem.

Cum Borderlands 2 dă din ce în ce mai puțin lapte la muls, iar lumea a mai uitat exact cât de groaznic era Duke Nukem Forever, este un moment bun pentru ca Gearbox să să pregătească pentru revenirea personajului, și sper că doar personajul, nu și orice legat de gameplay-ul jocului anterior.

Gearbox nu are de gând să facă jocul pe cont propriu, deoarece atunci ar fi trași la răspundere pentru calitatea sa, așa că așteaptă în acest moment dezvoltatorul potrivit să răspundă la chemare și să lucreze la realizarea unui nou joc Duke Nukem.

Știți ce ar fi amuzant? Dacă Yager, ce acum nu mai lucrează la Dead Island 2, ar prelua producția jocului și l-ar transforma într-o deconstrucție a lui Duke Nukem, dar una ce chiar are gameplay bun. Desigur, inevitabil vor fi trași pe sfoară de Gearbox, pentru că studioul cam asta face.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep