HomeFeaturedFocusHTC M8 apare in fotografii

HTC M8 apare in fotografii

Ar fi fost chiar urât din partea noastră să nu spunem chiar nimic despre urmașul lui HTC One, mai ales ca am vorbit destul despre concurenții cu care acesta se va lua la trântă începând chiar de luna viitoare. Am avut detalii despre Samsung Galaxy S5, am avut doza de analiști Apple și teoriile lor despre iPhone 6, hai să rămânem imparțiali și să ne uităm puțin și la viitorul flagship de la HTC, că tot apare el semeț în fotografii de tip leak.

O să îi folosim numele de cod, HTC M8. Pentru că nu este sigur dacă se va numi HTC Two. Ar merge și HTC One Two, că se poartă jocurile de cuvinte. La cum îl văd eu în fotografii, ar merge și HTC One S! Nu de alta dar seamănă destul de mult cu HTC One.

htc m8 2

OK, am fost ironic! Vorbind serios de această dată, putem observa marginile subțiri ale telefonului și funcția care, se spune, va permite eliminarea butoanelor de navigare on-screen, printr-un simplu gest. Ca și specificații, recunosc că așteptam puțin mai mult. Un procesor Snapdragon 800, 2 GB de memorie RAM, un display de 5 inchi și 1080p nu mai dau pe nimeni pe spate. Dar cu toate acestea, HTC M8 poate avea acel “wow” pe care One l-a smuls de la mulți sceptici în momentul în care a fost prezentat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep