HomeEvenimenteMWCLenovo anunta trei telefoane noi din seria S

Lenovo anunta trei telefoane noi din seria S

Trei telefoane smart cu nume destul de matematice. Este vorba despre S860, S850 și S660, pe care producătorul chinez le-a prezentat la MWC și cu care intenționează să atace piața mid-range din China și din alte țări asiatice.

Fratele cel mare, S860 vine cu o configurație interesantă, dacă o privim prin prisma prețului de 349 dolari la care se va vinde. Este vorba despre un procesor quad-core MediaTek la 1,3 GHz, o memorie RAM de 2 GB, un display IPS de 5,3 inchi și 720p rezoluție și camere de 8 și de 1,6 megapixeli. Punctul forte pare a fi bateria de 4000 mAh, capabilă, se pare, să încarce alte device-uri.

Un mic pas în spate îl face S850, care propune același display, dar de doar 5 inchi și același procesor, cu mai puțin RAM, doar 1 GB, dar cu mai mulți megapixeli, adică 12. Prețul estimat pentru vânzare este de aproximativ 269 dolari.

Cei mai atenți la bugetul investit, pot scoate din buzunar doar 229 dolari, în schimbul cărora vor primi același procesor de la MediaTek, dar ascuns în spatele unui display qHD IPS de 4,7 inchi, cu 1 GB memorie RAM și cameră de 8 megapixeli.

Partea ciudată cu acest anunț oficial este dată de punerea în vânzare a acestor trei telefoane de-abia în luna Iunie a acestui an.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep