HomeGames ArenaMight and Magic X Legacy primeste catacombe noi

Might and Magic X Legacy primeste catacombe noi

Studioul Limbic anunță că Might and Magic X Legacy va primi conținut nou în curând, sub forma a trei catacombe… pardon, donjonuri noi. Nu e vorba de DLC propriu-zis, ci o parte din patch-ul următor al jocului.

Una din catacombe, Dream Shard, este rezervată pentru cei care au cumpărat ediția fistichie Deluxe a jocului, și poate fi accesată prin prezentarea unui Dream Shard, găsit în Tomb of a Thousand Terrors, personajului Yeshtar, ce va deschide calea către această nouă aventură.

Fortress of Crows va fi disponibilă pentru toată lumea, și vine sub forma unei ruine din zona aridă a peninsulei, personajul care vă permite să o accesați fiind pe la coordonatele 40,31. Asta este catacomba pentru care jucătorii au votat în trecut, compoziția sa a fost determinată printr-o serie de sondaje publice.

În cele din urmă, oricine a terminat jocul poate accesa Limbo. După final veți fi transportați înapoi în Karthal, iar la tavernă o ghicitoare bătrână vă va oferi ocazia să vizitația cest loc misterios.

Nu a fost specificată dată la care va fi disponbil acest petic nou.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep