HomeFeaturedFocusOvermax CamRoad 4.1, un nou model de camera auto

Overmax CamRoad 4.1, un nou model de camera auto

Odată deschis balul cu modelul CamRoad 2.1, cei de la Overmax par greu de oprit și în zona de camere auto, repetând parcă elanul pe care l-au arătat într-o perioadă pe segmentul de tablete. Astfel că modelul nou venit, CamRoad 4.1, completează linia cu care olandezii vor ataca piața în perioada imediat următoare.

Din punct de vedere tehnic, CamRoad 4.1 este superior ca și specificații. Deși dispune de același display TFT de 2 inchi, de această dată ecranul poate fi rotit. În plus, camera vine cu un unghi de vizibilitate ceva mai mare, de 140 grade și de un număr dublu (opt) de led-uri infra-red pentru filmare pe timp de noapte. În rest, majoritatea caracteristicilor rămân aceleași, de la microfon, speaker, slot microSD, înregistrare în loop, night mode, un G-Sensor pentru activarea filmării la șoc fizic sau posibilitatea declansării automate, odată cu pornirea motorului.

Probabil că prețul nu va rămâne același, dar asta vă voi putea spune cu certitudine doar în momentul în care îl voi cunoaște. Deocamdată detaliile comerciale nu sunt specificate de către producător.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep