HomeFeaturedFocusSerioux a intrat pe piata de smartphone cu doua phablet-uri

Serioux a intrat pe piata de smartphone cu doua phablet-uri

Chiar dacă s-a întâmplat de câteva zile, este totuși o știre importantă, pentru că este despre un brand românesc. Și încă unul destul de activ până acum, mai ales pe zona de tablete. Ei bine, iată-i, la fel de activi și în zona de smartphone, unde sparg gheața cu două modele de phablet-uri, Symbiosis x 4 (un quad-core de 6 inchi) și Whisper X2 (un dual-core de 5,8 inchi) și unde promit că vor mai lansa aproximativ 10 modele până la sfârșitul anului.

“Am început dezvoltarea gamei de produse Serioux în anul 2006, iar portofoliul a evoluat natural în acord cu evoluția pieței și cu cerințele formulate de clienți. Anul acesta consolidăm prezența Serioux pe piața din România prin dezvoltarea gamei de tablete, segment pe care vizăm poziția de lider, dar și prin lansarea primelor phablet-uri și smartphone-uri din portofoliu”, a declarat Oana Barbu, Director Comercial, Network One Distribution.

Trecem rapid în revistă cele specificațiile celor două telefoane, în speranța că vom avea șansa de a le chinui mai pe îndelete. Serioux Symbiosis X4, telefonul mai puternic,vine cu un display de 6 inchi și 720p, un procesor quad-core de 1,2 GHz, memorie RAM de 1 GB DDR3, 8 GB de memorie internă, camere de 8, respectiv 2 megapixeli și un acumulator de 2500 mAh. Fratele mai mic, Whisper X2, vine cu un display TFT de 5,8 inchi și 480 x 800 rezoluție, un procesor dual-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 512 MB și una internă de 4 GB, camere de 5 și de 0,3 megapixeli și un acumulator de 2500 mAh. Ambele telefoane sunt dualSIM, au Android 4.2 iar quad-core-ul se bucură și de o serie de aplicații preinstalate, precum SeeNow, Zonga sau Taxi Meridian.

Serioux_WhisperX2_front+back

Cam acestea ar fi, în linii mari, cele două aparate cu care Serioux intră în piața smartphone din România. Prețurile lor sunt de 999 de lei pentru Symbiosis și de 699 de lei pentru Whisper X2. Mai în detaliu, după ce le luăm la bani mărunți.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep