HomeGames ArenaSimulatorul de capre este cat se poate de real!

Simulatorul de capre este cat se poate de real!

Zilele trecute s-a ivit pe internet ceea ce părea a fi o glumă, un simulator de capre. Studioul Coffee Stain, responsabil pentru seria Sanctum, a publicat niște filmulețe cu teste de tehnologie, sub forma a ceea ce părea a fi o combinație dintre Tony Hawk’s Pro Skater și o capră, dar fără skateboard, doar cu capra. Nu era un joc. Era un prototip pentru testarea fizicii, a motorului și-a altor elemente ce urmau să fie folosite la dezvoltarea altor produse.

Dar internetul fiind internetul, simulatorul de capre a devenit instantaneu mai popular decât a fost vreodată seria Sanctum. Ca urmare, Coffe Stain Studios anunță că Goat Simulator va deveni realitate. Pentru a sublinia că nu este o glumă, au fost deschise pre-comenzile la prețul de 10 dolari, pe pagina oficială, și promit că jocul va sosi pe Steam Early Acces peste câteva zile.

Poate că acest concept vi se pare ridicol, stupid, sau mult prea bizar, dar țineți cont de un lucru, acel sistem de scor la care poți combina diverse trucuri în moduri din ce în ce mai complicate, pentru a obține un punctaj pe cât mai mare cu putință, rare ori a fost folosit cum trebuie în afara unui joc de skateboarding. În Goat Simulator pare de parcă ar fi foarte bine implementat, și dacă jocul va avea succes, poate lumea își va aminti de atracția acestui sistem de scor, și îl va pune acolo unde trebuie, într-un joc despre zdrobit mașini între ele în mod repetat, preferabil în trafic. Nu de alta, dar Burnout Paradise a fost groaznic la acest aspect, spre deosebire de predecesorii săi.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep