HomeFeaturedFocusLG a anuntat oficial modelul G Pro 2

LG a anuntat oficial modelul G Pro 2

Așteptat la Mobile World Congress pentru lansarea oficială, LG G Pro 2, modelul care până acum ne-a făcut cu ochiul doar din fotografii leak, a fost anunțat oficial în țara natală. Îmi place stilul ăsta de surpriză!

Cu această ocazie se confirmă specificațiile tehnice care scăpaseră în presă înainte de lansare și care fac din LG G Pro 2 un concurent de temut pentru Samsung Galaxy Note 3. Adică, un procesor Snapdragon quad-core, la 2,26 MHz, o memorie RAM de 3 GB, una internă de 16 sau 32 GB, un display de 5,9 inchi și 1080p rezoluție, camere de 13 și 2,1 megapixeli, un acumulator de 3200 mAh și un Android 4.4. Plus o grămadă de funcționalități moștenite de la LG G2, cum  ar fi funcția “knock-to-unlock”.

Chiar dacă încă nu se cunosc detaliile legate de preț și de disponibilitatea la nivel global, este destul de evident, prin prisma specificațiilor afișate, că LG G Pro 2 este un smartphone care merge la vârful clasamentului androidelor. De asemenea, el reușește să dea o notă de credibilitate zvonurilor conform cărora urmașul lui LG G2 va fi mai puternic decât Samsung Galaxy S5.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep