HomeFeaturedFocusSony pregateste a doua generatie de tablete Xperia Tablet Z

Sony pregateste a doua generatie de tablete Xperia Tablet Z

Și cel mai probabil vom vedea această nouă tabletă, care se va numi Sony Xperia Z2, săptămâna viitoare, la Barcelona, la Mobile World Congress. Sau, cel puțin vom avea o confirmare oficială a ei, pentru că, momentan, detaliile despre ea sunt scăpate pe filiere mai puțin ortodoxe, dar foarte populare (@evleaks vă spune ceva?) și des utilizate.

Față de predecesoarea sa, Xperia Tablet Z2 face un salt frumușel în față, cu o combinație letală de procesor quad-core Snapdragon 800 de 2,3 GHz, memorie RAM de 3 GB și Android 4.4. Dacă adăugăm și designul slim, de doar 6,4 mm, precum și caracteristicile tehnice moștenite, ca rezistența la umiditate, acumulatorul de 6000 mAh și camerele de 8.1 și 2.2 megapixeli, obținem o tabletă de 10 inchi (10,1 mai exact și o rezoluție, cel mai probabil de 1920 x 1200 pixeli) extrem de interesantă.

La fel de interesant va fi de urmărit, odată cu anunțul oficial al acestui device și planul comercial de atac gândit de Sony. De care va depinde în foarte mare măsură șansa ca Xperia Tablet Z2 să se situeze cât mai sus în clasamentul tabletelor Android de 10 inchi.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep