HomeFeaturedFocusVodafone introduce bonusarea cu trafic de date pentru utilizatorii de cartela

Vodafone introduce bonusarea cu trafic de date pentru utilizatorii de cartela

image

Prin promoția “Vorbesti, net primesti” Vodafone bonusează utilizatorii de cartelă, oferindu-le trafic de date în schimbul apelurilor efectuate sau primite. E modalitate de a-i încuraja să mai cheltuie din credite, cu posibilitatea a de a primi până la 5 GB de trafic lunar.

Traficul de date va fi acordat de doua ori pe luna, in limita a 5GB lunar. Fiecare convorbire primita sau efectuata aduce clientilor Cartelei Vodafone 1MB de trafic de date.

În schimbul fiecărui apel primit sau efectuat de minim 1 minut, utilizatorii de cartelă primesc 1 MB de net pe mobil. Dacă au minim 10 apeluri.

Toti clientii Cartelei Vodafone primesc 1MB de net pe mobil pentru fiecare apel primit sau efectuat. Oferta este cu atat mai avantajoasa atunci cand ambele persoane care poarta o convorbire sunt in reteaua Vodafone, intrucat orice apel le aduce fiecaruia Internet gratuit. Oferta noasta este, asadar , o invitatie adresata tuturor iubitorilor de Internet din Romania, de a veni in reteaua Vodafone si a se bucura de o combinatie unica de beneficii si experienta superioara de navigare”, a spus Radu Tudorache, Director Prepaid, Vodafone Romania.

Cine e interesat trebuie să se înscrie în “Vorbesti, net primesti”, prin trimiterea unui SMS gratuit la numarul 2777. Clienții Cartelei Vodafone primesc primul bonus la doua săptămâni de la înscrierea în campanie, iar valabilitatea acestuia este de doua săptămâni.

Durata minima a unui apel eligibil este de 1 minut. Valoarea minima de acordare a bonusului este de 10MB, echivalentul a zece convorbiri telefonice. Acest trafic de date se consuma cu prioritate, inaintea oricarui alt bonus, a extraoptiunii sau a creditului si este valabil doar in tara,

Promoția “Vorbesti, Net primesti” presupune înscrierea în program până la data de 31 martie 2014 și pot beneficia de bonus până la 31 ianuarie 2015.

E încă un motiv ca utilizatorii cu abonamente să se gândească bine dacă nu cumva e timpul să treacă pe o cartelă.

Detalii pe vodafone.ro

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep