HomeFeaturedFocusMultipad Visconte, o tableta cu Windows 8.1/8.1 Pro

Multipad Visconte, o tableta cu Windows 8.1/8.1 Pro

PMP810E3GB_front

Din păcate astăzi nu am ajuns la evenimentul de lansarea al tabletei Multipad Visconte cu Windows 8.1/8.1 Pro de la București ca să văd în realitate cum arată și cum se mișcă noua tabletă Multipad Visconte construită în jurul unei platforme Intel® Celeron® Dual-Core 64-bit cu frecvența de 1.46 GHz, 2 GB RAM, display de 10.1 inci, rezoluție de (doar) 1200 x 800 pixeli, 64 GB capacitate de stocare (plus suport microSD) și conectivitate Wi-Fi, 3G. Cântărete 550 de grame, are o grosime de 9,9 mm și vine în două variante de culoare: Silver White și Dark Blue. Bateria este de 4000 mAh, nu foarte mare.

John Cușa, Country Manager, ASBIS România: „Tabletele Prestigio Visconte reprezintă o inovație în creșterea performanței în mediul de business și cel educațional, oferind o soluție completă împreună cu Prestigio MultiBoards (PC-uri All-In-One cu ecrane multitouch). Totul la prețuri atractive. Tabletele Prestigio Visconte cu Windows 8.1 beneficiază de un design intuitiv ce permite utilizarea în mai multe moduri – în modul touch sau cu tastatură și mouse – totul pentru a crea, a vizualiza și a partaja conținut digital cu aplicațiile Word, Excel, PowerPoint și OneNote. Cu ajutorul aplicațiilor Microsoft Office conectate la Cloud prin intermediul OneDrive, utilizatorii au acces la documente și setări personale de pe orice dispozitiv și au astfel libertatea de a lucra cum, când și unde doresc.”

Gabriela Mladin, Consumer Channels Group Director, Microsoft România:

„Windows 8 se impune ca soluție de mobilitate pentru business, aspect întărit atât de soluțiile ecosistemului de parteneri Microsoft, cât și de proiectele de mobilitate pe care clienții noștri le implementează. Windows 8.1 oferă cea mai integrată, securizată și productivă experiență pe tablete și suntem bucuroși să lansăm astăzi încă o soluție în ecosistemul Microsoft de care întreprinderile mici și mijlocii pot beneficia imediat”.

Multipad Visconte vine în mai multe configurații:

image

Prețurile încep de la 1450 de lei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep