HomeGames ArenaBatman: Arkham Knight anuntat oficial

Batman: Arkham Knight anuntat oficial

Warner Bros și Rocksteady s-au reunit pentru o ultimă aventură a liliacului prin Gotham. Batman: Arkham Knight a fost anunțat, ca jocul final al seriei la care va lucra studioul Rocksteady, celelalte probabil fiind realizate mai departe de Warner Bros Montreal, ce s-a ocupat de jocul de anul trecut, care nu prea i-a plăcut nimănui, și încă mai are gândaci pe care refuză să îi repare, pentru că oricum apare un nou joc anul acesta. Am pomenit anterior că știam că o să apară unul nou anul acesta, nu? E de parcă aș fi telepatic!

În Arkham Knight veți fi din nou Batman cel bătrân, aventura petrecându-se după evenimentele din Arkham City, ce acum se luptă împotriva lui Scarecrow, care terorizează orașul ca în Batman Begins, alături de Penguin și Two Face. E și Harley pe acolo, poți juca în rolul ei dacă faceți precomandă.

Mecanica centrală nouă a jocului va fi prezența unui Batmobile pilotabil, ce foarte, foarte regretabil nu arată ca vechiul Batmobile din Arkham Asylum, cel inspirat de seria animată. Seamănă mai mult cu cel din filmele lui Christopher Nolan, o bucată de metal cu roți.

Detalii complete mai multe despre Batman: Arkham Knight vor fi dezvăluite în noul număr al revistei Game Informer. Vă puteți aștepta să fie lansat în această toamnă.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep