HomeFeaturedFocusAstazi incepe conferinta Apple WWDC 2022: unde o puteti urmari live si...

Astazi incepe conferinta Apple WWDC 2022: unde o puteti urmari live si ce se va prezenta

În seara asta începe WWDC 2022, conferința Apple unde o să vedem noutăți despre iOS 16, macOS 13 și posibil ceva hardware nou. Aflați unde puteți urmări în direct anunțurile Apple.
În seara asta începe WWDC 2022, conferința Apple unde o să vedem noutăți despre iOS 16, macOS 13 și posibil ceva hardware nou. Aflați unde puteți urmări în direct anunțurile Apple.

În această seară, de la ora 20:00 începe a 33-a ediție a conferinței Apple dedicate dezvoltatorilor (WWDC 2022), într-un format hibrid: majoritatea o vor urmări online (cu acces gratuit), însă în campusul Apple au fost invitați și câțiva dezvoltatori de aplicații.

Cel mai important moment va fi keynote-ul de azi unde Tim Cook & Co vor prezenta majoritatea lucrurilor noi pe care Apple le pregătește pentru toamna lui 2022, începând cu noile versiuni iOS 16, macOS 13, tvOS 16, watchOS 9 și terminând cu ceva hardware – cel mai important ar fi sistemul AR de care se discută tot mai mult.

iOS 16 este un update mult așteptat în care e posibil să vedem opțiuni AOD (Always on display), pentru prima dată pe un produs Apple și chiar widget-uri pe lock screen. Probabil că majoritatea elementelor din iOS 16 vor fi disponibile și în iPadOS 16, plus noi opțiuni de folosire a aplicațiilor în mod dual screen și multitasking.

macOS 13 e posibil să vină cu o interfață schimbată (doar că nu mult, ca să nu descurajeze baza de fani care nu poate accepta schimbări majore) și cel mai probabil funcții noi în aplicațiile standard: Mail, Safari, Messages, Maps.

De obicei Apple nu prezintă hardware la conferința WWDC, așa că deși șansele sunt mici e posibil să aflăm noutăți despre o nouă versiune MacBook Air și cel mai important, am putea să vedem în acțiune setul de ochelari AR/VR despre care se vorbește tot mai mult, în jurul sistemului de operare realityOS.

După cum am spus, evenimentul este transmis live de Apple și poate fi urmărit azi de la ora 20:00, aici.

Sau pe YouTube:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep