HomeFeaturedFocusBlackBerry: totul pentru cifre!

BlackBerry: totul pentru cifre!

Cifrele la care facem referire sunt cele financiare pe trimestrul în curs, pe care canadienii vor cu orice preț să le vadă în roz. Nu îmi dau seama cât de roz pot arăta în condițiile în care, pentru atingerea lor se fac niște sacrificii destul de mari, iar din vânzarea de telefoane, lansarea de modele noi, de succes și câștigarea unor clienți corporate mari, cu siguranță nu par să provină.

Unul dintre aceste sacrificii este reprezentat de vânzarea proprietăților imobiliare ale companiei. Aproape 280.000 de metri pătrați de spații de birouri, depozitare și cu alte destinații, au fost înstrăinați. Partea ciudată este că, pentru o parte din aceștia, BlackBerry va plăti chirie și îi va ocupa în continuare.

Sunt curios unde se vor duce acești bani, după ce vor da foarte bine în raportul financiar de final de trimestru, pentru că deja începe să miroasă a fentă mioritică.

Bine măcar că sediul central din Waterloo nu a avut aceeași soartă. Încă se mai pune preț pe simboluri, spre deosebire de alți jucători mari din lumea mobilității. Care însă mai și scot câte un model de telefon din când în când.

via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep