HomeFeaturedFocusConferinte si workshop-uri despre securitatea digitala

Conferinte si workshop-uri despre securitatea digitala

Ediția a șasea a proiectului “IT is Business”, Securitatea digitală, este un eveniment dedicat studenților și masteranzilor pasionați de IT și de securitate, care își propune să facă cunoscute tinerilor, atât la nivel teoretic, cât și practic, cele mai eficiente soluții de protejare, având ca invitați specialiști cunoscuți în domeniu.

Evenimentul organizat de Business Organization for Students, care se va desfăsura pe 26 și 27 martie 2014, găzduiește, la hotelul Minerva și casa RAF, o serie de conferințe și workshop-uri despre securitatea digitală.

În prima zi a evenimentului, 26 martie, începând cu ora 10.00, în sala de conferințe a hotelului Minerva, vom avea plăcerea de a intra în contact cu unii dintre cei mai importanți specialiști actuali în domeniul securității din România: Valentin Gosu – Mozilla, Cristian Pantus – PayU, Iulia Ion – Google, Andrei Avădănei – CCSIR, Bogdan Cazacu – CCSIR, Ionel Chiriță – EA, Cătălin Boja – Profesor Universitar la Academia de Studii Economice, București. Aceștia ne vor împărtăși din experiențele lor profesionale și ne vor dezvălui secretele din spatele unei cariere în domeniul securității.

A doua zi a evenimentului, 27 martie,  va fi rezervată workshop-urilor. Începând cu ora 09:30, la Casa RAF, vom pune în practică cu ajutorul celor de la ZITEC ceea ce am învățat în ziua precedentă, iar Ionuț Popescu (Nytro), Security Consultant KPMG ne va explica tot ce ține de aplicațiile mallware urmând ca Adrian Aron Constantin, Security Consultant Cisco Systems Romania să ne vorbească despre sourcefire.

Cei care doresc să participe, pot aplica aici.

Evenimentul este organizat cu spriijinul: ASE, Casa RAF, Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București, Romanian American Foundation, AQUA Carpatica, dar și cu ajutorul colaboratorilor Google, KPMG, Zitec, Mozilla, CCSIR, PayU, Cisco, OWASP. Pentru mai multe detalii despre ediția a șasea IT Is Business, puteți urmări site-ul BOS, sau pagina de Facebook a evenimentului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep