HomeFeaturedFocusOppo Find 7 si mitul camerei de 50 de megapixeli

Oppo Find 7 si mitul camerei de 50 de megapixeli

În perioada de teasing pentru modelul destul de așteptat de smartphone al celor de la Oppo, s-a pus destul de mult accent pe camera de 50 de megapixeli a telefonului. Și lucrurile au fost lăsate așa, în derivă, astfel încât, la colțul gurii entunziaștilor de caracteristici tehnicei cât mai mari pe hârtie, să apară o băluță de la prea multă poftă. Cum dădea să spui că ai cameră de 50 de megapixeli la smartphone?

Ei bine, dacă tot am vorbit de poftă, puneți-vă pofta în cui domnilor. Oppo Find 7 are o cameră de 13 megapixeli (cu senzor Sony IMX214 CMOS), iar ingineria cu cei 50 de megapixeli este de fapt doar o functie software care îi permite camerei să captureze zece imagini în momentul declanșării. Cele mai bune patru sunt combinate apoi într-o singură poză, de 50 de megapixeli. Conform celor de la Engadget, rezultatul este o fotografie de 10 MB și 8160 x 6120 pixeli, iar rezultatul este uimitor. Ce e drept, era mai frumos dacă se explica de la început tot acest procedeu.

Cu atât mai mult cu cât restul specificațiilor acestui terminal chiar îl fac un produs interesant. Mai corect spus, le fac interesante, pentru că vorbim de două versiuni ale telefonului, dar afirmația este valabilă pentru ambele. Oppo Find 7a propune un procesor quad-core Snapdragon 800 la 2,3 GHz, 2 GB de memorie RAM, 16 GB pentru stocare internă,un acumulator de 2800 mAh și o rezoluție 1080p a display-ului de 5,5 inchi. Toate pentru un preț de 499 dolari.

Versiunea mai premium, care va costa cu 100 de dolari mai mult, vine cu un Snapdragon 801 la 2,5 GHz, 3 GB de RAM, 32 GB memorie internă, un acumulator de 3000 mAh și un display de aceeași dimensiune dar rezoluție quad HD (2560 x 1440 pixeli).

Mai rămâne de văzut care va fi strategia comercială a Oppo în ceea ce privește acest terminal. Care nu are cameră de 50 de megapixeli! Pentru doritorii de pixeli și zoom, o să apară Samsung Galaxy S5 Zoom.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep