HomeFeaturedFocusCum se face un smartphone de operator

Cum se face un smartphone de operator

Păi e simplu! Totul este să nu căutați musai răspunsul printre jucătorii de pe piața noastră. Pentru că materialul de față nu este despre Vodafone Smart III sau Orange Reyo (deși acesta din urmă arată totuși mai bine), ci este despre cum ar fi tare frumos să se prezinte aceștia, dar mai ales cam cât ar fi elegant să coste.

Iar răspunsul la întrebarea din titlu și totodată modelul pentru operatorii de pe la noi este dat de telefonul operatorului britanic EE. Modelul cu nume ciudat, EE Kestrel, dar cu aspect fizic interesant, oferă LTE, un procesor quad-core Snapdragon 400 la 1,2 GHz, un display qHD (960 x 540 pixeli) de 4,5 inchi, 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie internă, slot microSD, cameră de 5 megapixeli, Android 4.3 și un acumulator de 2000 mAh. Totul la aproximativ 120 de euro, fără obligații contractuale.

Prin comparație, Orange Reyo costă 139 de euro și propune specificații mai slabe. Vodafone Smart III, cel mai slab ca și configurație, are avantajul prețului de 109 euro, dar sacrificiile făcute pentru acest preț sunt mari. Așa că EE Kestrel este un exemplu de urmat. Păcat că, din țara sa de baștină, Anglia, are șanse mari să rămână doar la stadiul de exemplu.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep