HomeEvenimenteGame developeri, e rost de bani si de job-uri!

Game developeri, e rost de bani si de job-uri!

Următorul material ar trebui să stârnească interesul tuturor celor pasionați de industria de gaming din România (și nu numai), fie ei game developeri sau doar entuziaști ai acestei industrii. Și asta pentru că vom vorbi despre Game Jam, un maraton de dezvoltare de jocuri video organizat de către Ubisoft România, care, pe lângă premiile atractive puse în joc de către compania organizatoare, are ca scop secundar identificarea unor persoane cu potențial care să facă parte în viitor din echipa Ubisoft.

Competiția, care va dura 27 de ore și care va avea loc la TechHub Bucuresti, între 5 și 6 aprilie, pune la bătaie un premiu de 2000 de euro pentru aceea dintre cele 15 echipe care va propune cel mai interesant concept de joc. Criteriile de care se va ține seama sunt: respectarea temei, creativitate, originalitate, funcționalitate, sunet, atmosferă.

Pentru a participa la concursul Ubisoft este necesara completarea unui formular de aplicare. Formularul poate fi accesat in sectiunea special creata pe www.hipo.ro/gamejam. Cei interesati se pot inscrie fie in echipa, fie individual – urmand a fi alocati in ziua evenimentului, in functie de abilitatile tehnice, in echipe de cate 2-3 membri.  Cele mai bune aplicatii primite vor intra intr-o a doua etapa din procesul de selectie si anume sustinerea online a unui test de logica. In final, cele mai bune 15 echipe, vor participa la eveniment. Termenul limita pana la care cei interesati se pot inscrie este 31 martie.

Competiția Ubisoft Bucharest Game Jam este adresată în primul rând celor pasionați de game development. În ceea ce privește abilitățile tehnice ale celor care doresc să participe, aceștia trebuie să aibă cunoștinte în limbajele de programare C++ sau C#. În cadrul competiției, ariile pe care se pot înscrie sunt: programare, design de joc, level design sau sunet și artă 2D sau 3D.

“Ca dezvoltatori de jocuri, nimic nu ne bucura si nu ne motiveaza mai tare ca febra creatiei, pasiunea si talentul necesare pentru a transforma o idee intr-o forma de care sa se bucure si altii. Acest maraton reprezinta esenta muncii noastre concentrata in 27 de ore. Este un eveniment organizat de dezvoltatorii de jocuri pentru cei pasionati de dezvoltarea jocurilor. Este o ocazie sa ne cunoastem sau sa ne revedem, sa lucram impreuna si sa ne bucuram de jocurile create” a declarat Cosmin Raianu, Production Manager Ubisoft Bucuresti.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep