HomeFeaturedFocusCeasul inteligent G Watch a fost anuntat de LG

Ceasul inteligent G Watch a fost anuntat de LG

A venit și momentul în care avem confirmarea oficială că primul ceas inteligent al Google va fi făcut de către LG: G Watch este primul produs care va folosi platforma Android Wear, creată special de Google pentru produsele de tip wearable tech.

LG G Watch va fi compatibil cu o gamă largă de smartphone-uri Android și va prezenta informații relevante pentru utilizatori, de fiecare dată când vor avea nevoie sau de fiecare dată când vor spune “OK Google” pentru a pune întrebări sau pentru a găsi soluţii. Fiind unul dintre partenerii principali Google în această iniţiativă, LG intenționează să introducă primul său ceas cu Android Wear în al doilea trimestru al anului 2014.

LG G Watch nu va fi singurul produs Android Wear din acest an, divizia Motorola a Google are și ea pregătit un astfel de produs. Însă G Watch este Nexusul ceasurilor inteligente –  încă un motiv care explică de ce Samsung nu a folosit Android pentru a doua generație a ceasului său inteligent Gear.

“Oportunitatea de a lucra cu Google pentru a realiza LG G Watch a fost ocazia perfectă pentru LG de a renunţa la orice barieră atât în ceea ce priveşte design-ul, cât şi partea tehnică şi de realizare a dispozitivului”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Cu LG G Watch, LG continuă să îşi mențină standardele ridicate stabilite anterior în domeniul dispozitivelor ce pot fi purtate de consumatori, prin realizarea primului telefon-ceas 3G cu ecran tactil în 2009 și Prada Link în 2008. Suntem încrezători că un dispozitiv bine conceput are potenţialul de a domina piaţa de produse portabile smart.”

Detalii mai multe despre G Watch și Android Wear o să vedem probabil la conferința dezvoltatorilor Google I/O.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep