HomeFeaturedFocusInca va mai puteti inscrie la Consulting Days

Inca va mai puteti inscrie la Consulting Days

Saptamana viitoare, pe 18 martie, are loc Consulting Days, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Deadline-ul de aplicare s-a prelungit pana astazi – 12 martie, iar cei interesati se pot inscrie pe www.hipo.ro, accesand platforma dedicata evenimentului.

Consulting Days este primul proiect al anului care se adreseaza tinerilor cu potential. Evenimentul a adunat pana acum peste 2.700 de aplicanti si 600 de participanti. Printre companiile participante la editiile trecute ale proiectului se numara: Adevaris, Deloitte, EY, KPMG, Mazars, Baker Tilly Klitou, TPA Horwath, bpv Grigorescu Stefanica, Platis Bazilescu LLLP, Tuca Zbarcea si Asociatii, Oracle, Capgemini, IBM etc.

In cadrul evenimentului din acest an, tinerii vor avea ocazia sa afle mai multe informatii despre oportunitatile de cariera deschise de companiile participante, printre care amintim:

  •            Audit Graduate Recruitment 2014 – Deloitte
  •            Tax Graduate Recruitment 2014 – Deloitte
  •            Audit Management Trainee – Coca-Cola HBC Romania
  •            Junior Accountant, Outsourcing Services – Mazars
  •            Junior Lawyer – EY Romania
  •            Career Opportunities at EY Romania

Platforma online Career Corner le ofera tinerilor posibilitatea sa se informeze despre aria din consultanta care ii pasioneaza, accesand articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera. Titlurile catorva dintre articolele disponibile sunt: “Cum sa devii un auditor de succes?”, “Sfaturi pentru un consultant IT de succes”, “Diferenta dintre profilul cautat pentru departamentul taxe si cel cautat pentru departamentul audit”.

Printre companiile participante la editia din 2014 se numara: Deloitte, EY, PricewaterhouseCoopers, Mazars, Coca-Cola HBC Romania.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep