HomeFeaturedFocusCum sa faci un teasing de calitate

Cum sa faci un teasing de calitate

Ne învață acest lucru Pete Lau, un fost angajat Oppo, actualmente implicat în propriile proiecte. Mai exact, în compania OnePlus, pe care a fondat-o și care activează în același sector al telefoniei mobile, dar mai ales în smartphone-ul de top pe care această companie se pregătește să îl lanseze. Modelul OnePlus One, al cărui nume te face să vrei să țipi, ca de pe băncile școlii, “Two!”

Ei bine, Pete Lau recurge la un artificiu de finețe atunci când vine vorba să evidențieze marginile foarte subțiri ale telefonului pe care îl promovează. Ceea ce vedeți în poză, pare, cel puțin la prima vedere, un smartphone Sony. Modelul Xperia Z1. În realitate, conform spuselor lui Lau, sub acesta se află OnePlus One. Care, în ciuda display-ului mai mare cu o jumătate de inchi (de la 5 la 5,5), datorită marginii foarte subțiri, este greu de observat.

Mi-a plăcut artificiul ultilizat de acest Pete Lau. Este subtil, dar împunge discret înspre concurență. De efect! Poate mai învață de aici câte ceva unii, care folosesc un teasing cel puțin straniu, plin de beep-uri!

Via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep