HomeFeaturedFocusNoi oportunitati pentru cei ce isi cauta un loc de munca

Noi oportunitati pentru cei ce isi cauta un loc de munca

Dacă vă regăsiți în categoria profesioniștilor aflați în căutarea unui loc de muncă potrivit cu competențele și experiența deținute, în cea a tinerilor studenți aflați la început de carieră, sau în aceea a curioșilor care vor să afle ce job-uri vor să ocupe marile companii din peisajul business românesc și care sunt cerințele acestora către candidații interesați, atunci s-ar putea să vă facă cu ochiul ediția a 16-a a Angajatori de TOP.

Așa că țineți minte următoarele date: 14-15 martie pentru Timișoara, 21-22 martie pentru Iași și 4-5 aprilie pentru București. Și mai țineți minte că, așa cum declară organizatorii, în edițiile anterioare un număr de 9212 candidați au ocupat locurile de muncă prezentate de către companiile participante.

DRG_8931

In urma unei statistici referitoare la editiile anterioare Angajatori de TOP Bucuresti a reiesit faptul ca aproximativ 25% dintre joburile deschise de companiile prezente sunt acoperite in urma participarii la eveniment. Astfel, a rezultat ca aproximativ 9212 persoane si-au gasit un job in urma evenimentelor Angajatori de TOP organizate in perioada 2006 – 2013 in Bucuresti.

Cei care doresc sa participe la evenimentul din aprilie Angajatori de TOP pot intalni companii precum: BRD – Groupe Société Générale, Coca-Cola HBC Romania, Intel, HP, Raiffeisen Bank, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle, Deutsche Bank Global Technology Bucuresti, JTI, Deloitte, Nestlé, IBM, BCR, BearingPoint, Endava, DB Schenker, L’Oréal Romania, Mavens, Genpact, Luxoft, P&G, PwC Romania, Unilever, Microchip Technology, TELUS International Europe, WNS Romania, Accenture, McDonald’s Romania, Grupul Renault Romania, 1&1 Internet Development, ProCredit Bank, EY, Microsoft, Stefanini, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox.

Mai multe detalii despre Angajatori de TOP București pot fi accesate în secțiunea special creată pe www.hipo.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep