HomeFeaturedFocusMaine se deschide Xiaomi Store din Sun Plaza

Maine se deschide Xiaomi Store din Sun Plaza

Xiaomi Store

Cu ocazia deschiderii oficiale a noului magazin Xiaomi Store din Sun Plaza București (Calea Văcărești, nr. 391, etajul 1), cumpărătorii vor avea parte de câteva promoții și reduceri interesante.

Primii 100 de clienți care achiziționează orice produs Xiaomi care nu face parte dintr-o ofertă promoțională vor primi un cadou, în funcție de seria notată pe tichetul de acces în magazin. Tipurile de cadou variază de la trotinete electrice, telefoane inteligente sau earbuds și până la produse din ecosistemul Xiaomi, precum fierbătoare electrice, cântare sau baterii externe.

Câte 40 de bucăți din patru tipuri de telefoane inteligente midrange și flagship vor fi disponibile cu reduceri de până la 43%. Totodată, o serie de produse din ecosistemul Xiaomi, precum trotinete electrice, purificatoare de aer și ceasuri inteligente, vor fi disponibile la prețuri speciale, reduse cu până la 50%. Participanții la evenimentul de inaugurare de sâmbătă vor putea câștiga multe alte cadouri și la tombola organizată cu această ocazie.

În săptămâna următoare deschiderii magazinului, o serie de telefoane inteligente midrange și accesorii vor fi disponibile spre achiziție cu reduceri de 10%, 15% și 20%, în funcție de numărul de produse achiziționate simultan.

Deschiderea noului Xiaomi Store va avea loc la ora 11.00. Accesul în magazin se va face respectând toate normele de protecție în vigoare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep