HomeFeaturedFocusO noua bariera va cadea: 4 GB RAM pe un smartphone!

O noua bariera va cadea: 4 GB RAM pe un smartphone!

Era evident că acest lucru se va întâmpla, cursa marilor producători spre inimile consumatorilor pune mare accent pe specificații și dimensiuni, deși noi ne-am dori cât mai multă inovație. Și probabil și o competiție mai acerbă pe zona de preț. Și aici cred că vorbesc în numele tuturor consumatorilor.

Ei bine, dacă în materie de display-uri deja au fost depășite preferințele majorității și limita de sus pare a nu mai exista, iată o veste care are șanse mari să bucure destul de multă lume. Se pare că în viitorul apropiat vom avea telefoane smart cu 4 GB de memorie RAM. Asta este o certitudine! Partea care încă se mai discută este legată de terminalul care va sparge gheața. Conform ultimelor zvonuri, se pare că acesta va fi ZTE Grand S II.

Chiar presupunând că nu vom avea parte de această surpriză, noul model al celor de la ZTE nu cred că va dezamăgi. Vine echipat cu un chipset Snapdragon 800 (sau chiar 801), un display fullHD de 5,5 inchi, comanda vocala pentru camera foto, recunoașterea mai multor voci, cameră de 13 megapixeli și un spate cu aspect metalic, lucru surprinzător de apreciat. Nu mă întrebați de ce! Totuși, cred sincer că va fi atinsă și bariera celor 4 GB de memorie RAM. Nu de alta, dar în materie de premiere, chinezii au fost tot timpul pe primul loc.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep