HomeFeaturedFocusOneNote a devenit gratuit pentru Mac OS X si Windows, completand Android,...

OneNote a devenit gratuit pentru Mac OS X si Windows, completand Android, iOS si Windows Phone. Descarcati-l acum!

OneNote3OneNote4

Astăzi Microsoft a luat o decizie deșteaptă și a dat drumul gratuit la aplicația OneNote pentru Windows, Mac OS pe lângă versiunile deja gratuite din iOS, Android și Windows Phone. OneNote este în momentul de față cel mai complet instrument de luare de notițe la nivel profesional, incluzând aici înregistrări audio, poze, filmări, diferite schițe, tabele etc.

Folosind OneNote oricine poate să pună rapid în format digital tot felul de informații ce mai apoi pot fi integrate instant în suita Office, cu funcții avansate de căutare pe baza tag-urilor definite de utilizator.

OneNote2

Pentru Windows OneNote a fost livrat împreună cu pachetul Office Professional și mai apoi a devenit gratuit prin aplicația OneNote optimizată touch din Windows Store pentru Windows 8 și Windows 8.1. De astăzi OneNote este gratuit și pentru utilizatorii de Mac OS X, putând fi descărcat din App Store urmând link-ul de aici.

După cum se poate vedea din pozele de mai jos, OneNote pentru Mac OS X este aproape identic cu versiunea de desktop pentru Windows (mai jos, prima poză este OneNote for Mac OS X, a doua OneNote for Windows).

OneNote for Mac OS X:

OneNote6

Și versiunea de Windows:

image

Și să nu uităm că deja existau versiunile OneNote din browser via Office.com, cea de Windows Phone 8 , pentru Windows 8/RT (a Modern mobile app),Android , iPhone și iPad.  Acum sunt peste tot, gata de a fi folosite.

Partea faină este că de pe orice platformă ar fi folosit clientul OneNote, datele salvate în cloud-ul OneDrive prin autentificare LiveID vor putea fi accesate instant de pe oricare alta!

Dacă încă nu ați folosit OneNote, vă invit să o faceți și vă spun sigur că nu veți regreta.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep