HomeFeaturedFocusNoi produse Samsung: noul Galaxy Beam si… Galaxy S3!?

Noi produse Samsung: noul Galaxy Beam si… Galaxy S3!?

Da, nu este o greșeală! Samsung relansează modelul Galaxy S3 cu un nume mai lung și cu câteva specificații tehnice modificate. Păi dacă au văzut ei că Apple atacă piața din India cu iPhone 4, de ce nu ar copia puțin modelul? Și așa îi acuza Apple de plagiat ori de câte ori au ocazia!

Și uite așa ne trezim cu Samsung Galaxy S3 Slim, destinat deocamdată pieței din Brazilia și deloc slim la aspectul fizic, așa cum pare a da de înțeles numele. Poate doar la specificații, acolo unde avem un display de 4,5 inchi și 960 x 540pixeli, memorii de 1 GB (RAM) și 8 GB (ROM), un procesor quad-core de  1,2 GHz și o cameră de 5 megapixeli. Sincer nu îmi dau seama de ce i-au întinat memoria lui Galaxy S3! Și când te gândești că începuse să îmi placă de Samsung în acest debut de săptămână.

galaxybeam2

Cât despre celălalt produs amintit în titlu, se pare că un succesor al lui Samsung Galaxy Beam, telefonul cu proiector încorporat, este pe cale să vadă lumina zilei.  Și odată cu el, Samsung parcă își mai revine la normal. Specificațiile nu diferă cu mult față de individul de mai sus. Un display de 4,66 inchi, un procesor quad-core de 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM și o cameră de 5 megapixeli. Detaliile despre proiector deocamdată lipsesc, deși acesta este piesa de bază a acestui telefon. Totuși, terminalul este așteptat destul de curând. Și nu doar în China, așa cum ar da de înțeles fotografia

via GSM Arena, Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep