HomeFeaturedFocusOriunde te afli, ia cu tine sunetul banilor!

Oriunde te afli, ia cu tine sunetul banilor!

Acesta este sloganul sub care 2Parale lansează aplicația mobilă Realtime2P, care permite accesul la informații în timp real despre vânzările realizate prin platformă, pentru mai bine de 330 de advertiseri. Proiectul este dedicat, în primul rând, comunității afiliaților și advertiserilor 2Parale, care își pot personaliza experiența utilizării aplicației prin activarea notificărilor pentru propriile comisioane și filtrarea acestora.

De asemenea, aplicația se adresează și celor care doresc să rămână conectați, constant și în timp real, la dinamica tuturor conversiilor realizate  în platformă. Afiliații 2Parale au generat advertiserilor din rețea vânzări în valoare totală de peste 24,8 milioane de euro și mai bine de 515.000 de lead-uri.

“Se spune că banii nu au gust sau miros, dar cu siguranță sunetul lor este unul plăcut urechilor și portofelului. Aplicația mobilă Realtime2P a fost gândită ca un instrument util de marketing afiliat, care să demonstreze transparența acțiunilor din 2Parale”, a afirmat Bogdan Aron, Managing Director în cadrul companiei 2Parale.

“Ne-am dorit să ajutăm comunitatea de afiliați și advertiseri din 2Parale să se bucure, oriunde s-ar afla, de informații relevante și în timp real, precum și de sunetul plăcut al propriilor câștiguri. Mai mult, oferim acces liber tuturor celor care vor să se conecteze la toate conversiile generate în platformă, fără să fie înregistrați. Este o bună oportunitate de a lua pulsul unei industrii care are creșteri de două cifre de la an la an”, a completat Aron.

În plus, orice utilizator al aplicației poate urmări ce categorii de advertiseri aduc cele mai multe câștiguri prin afiliere.

Realtime2P este disponibilă în prezent doar pentru sistemul de operare Apple iOS și poate fi descărcată din AppStore. Puteți afla mai multe informații, accesând 2parale.ro/mobile.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep