HomeFeaturedFocusHTC Desire 616 confirmă trendul octa-core

HTC Desire 616 confirmă trendul octa-core

Și odată cu el confirmă și o teorie de-a mea mai veche, elaborată și repetată cu ocazia pleiadei de ocata-core-iști (Micromax Canvas Knight A350, Archos Oxygen 50c, Huawei Glory 4, Alcatel Idol X+ și lista ar putea continua pentru o vreme) confom căreia nu este nici o mare sfârâială toată povestea cu procesorul cu opt nuclee, ea având mai multe implicații în partea de marketing decât în performanțele unui smartphone.

O să și argumentez această teorie! Pe lângă procesorul octa-core de la MediaTek, restul specificațiilor sunt destul de modeste. O memorie RAM de 1 GB, o cameră de 8 megapixeli sau un display de 5 inchi, 720p (deocamdată doar atât s-a leak-uit) nu au menirea de a da pe spate pe cineva. Și cred că nici restul detaliilor tehnice nu se vor abate de la regulă. Așa că, dragi consumatori, nu vă uitați numai pe hârtie când cumpărați un telefon!

Înapoi la HTC Desire 616, telefonul se va adresa, cel mai probabil, pieței din China, urmând ca ulterior să fie disponibil și la nivel global.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep