HomeFeaturedFocusRestructurari la nivel inalt in Microsoft

Restructurari la nivel inalt in Microsoft

Managementul de top al companiei din Redmont se află într-un amplu proces de reorganizare de la venirea lui Satia Nadella pe poziția de CEO. Și primele informații legate de această reașezare și restructurare a funcțiilor au început să transpire.

O mișcare cel puțin ciudată este înlăturarea lui Tony Bates, fostul CEO al Skype. Din canditat demn de luat în considerare chiar la postul lui Nadella, acesta a ajuns la statutul de disponibilizat și se pare că va părăsi compania destul de repede. Un alt nume celebru care se va retrage din organizație, dar de această dată după o perioadă de tranziție, este cel al lui Tami Reller, care s-a ocupat în ultima perioadă de divizia Windows. De îndatoririle celor doi se vor ocupa interimar Eric Rudder și Chris Capossela. În paralel, Mark Penn capătă greutate în organigrama companiei, devenind Chief Strategy Officer.

Toată agitația lasă o senzație ușor ciudată, mai ales în contextul politic de la noi din țară. Parcă asistăm la o împărțire a influenței și în Microsoft.

via Reuters

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep