HomeFeaturedFocusSe implinesc cinci ani de cand Tim Cook a devenit CEO al...

Se implinesc cinci ani de cand Tim Cook a devenit CEO al Apple

Cinci ani de când și-a asumat ingratul rol de succesor al emblematicului Steve Jobs. Cinci ani de când lumea, atât opinia publică, marea masă, cât și cei cu pretenții de analiști și cunoscători ai pieței de IT l-au privit cu scepticism și s-au grăbit să nu îi acorde prea multe șanse de reușită. Ei bine, iată că Tim Cook nu doar că a reușit să schimbe fața companiei, dar a dus-o mai sus. Apple este în prezent cea mai valoroasă companie de pe piață și scoate marje de profit uriașe.

Eu zic că s-a achitat cu brio de misiunea sa, că a depășit multe așteptări și că este persoana potrivită pentru acest job, chiar dacă au apărut și contestatarii săi, care au acum și argumentele potrivite, muniția necesară fiind dată de scăderea cifrelor de vânzări pentru iPhone, pentru prima dată în istoria companiei.

Chiar și așa, Tim Cook este omul potrivit la locul potrivit și a făcut o treabă excelentă. O spun din postura de utilizator de Android, căruia Apple îi este chiar indiferentă. Opiniile sunt împărțite. Cei de la Cnet au realizat o analiză mai amănunțită (o găsiți în link-ul sursă), cu suficiente argumente de ambele părți, astfel încât oricine să poată să opineze pe marginea acestui subiect în deplină cunoștiință de cauză. Chiar și părerea voastră este bine venită!

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep