HomeFeaturedFocusRogue Code: o noua poveste despre cybercrime intr-o carte de Mark Russinovich

Rogue Code: o noua poveste despre cybercrime intr-o carte de Mark Russinovich

image

Anul trecut la TechEd 2013, când am stat de vorbă cu Mark Russinovich, omul din spatele Windows Azure, printre altele am atins și subiectul cărților scrise de el: Trojan Horse și Zero Day. Amândouă tratează lupta lui Jeff Aiken (fost agent CIA), un expert în securitate, cu criminalii cibernetici de prin toată lumea în încercarea a de a opri un virus informatic letal.

Pentru cineva care știe domeniul IT, presărarea elementelor tehnice din sistemele de operare, kernel Windows, povestea malware-ului și ce se întâmplă când niște script kiddies se joacă cu focul, Trojan Horse și Zero Day sunt niște povești incitante, în care realul se îmbină cu imaginația.

Anul trecut aflasem de la Mark că lucrează la a treia carte din serie și că urmează și un film. Astăzi Mark a postat un trailer pentru următoarea sa carte din seria aventurilor lui Jeff Aiken, denumită Rouge Code.

Trailer-ul pentru Rogue Code e disponibil pe OneDrive aici. După ce am citit primele două volume, sunt curios să îl văd și pe al treilea.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep