HomeFeaturedFocusSamsung lanseaza Milk Music rival iTunes Radio si Nokia Mix

Samsung lanseaza Milk Music rival iTunes Radio si Nokia Mix

samsung-milk-music

 

Încet, încet Samsug își pregătește ieșirea din zona Android către o platformă proprie, în care să facă cam ceea ce își dorește, similar cu modul de funcționare al Apple în iOS. După ce la MWC 2014 a anunțat noile ceasuri Gear 2 care nu mai sunt pe Android, acum vine rândul unei alte lansări: Samsung Milk Music, un serviciu de radio pentru aparatele din seria Galaxy. Milk Music este construit similar cu Pandora sau iTunes Radio, oferind muzică la cerere, fără reclamă și în momentul de față gratuit, utiliatorilor de produse din seria Galaxy.

Pentru cei ce nu știu cum funcționează Pandora: îți faci un cont și de acolo îți creezi o listă cu melodii pe care apoi le asculți. Lista poate să plece de la un anumit gen de muzică, de la piesele unei anumite formații sau să se creeze pe baza mixării unor anumite genuri muzicale/influențe ale anumitor trupe.

Milk Music e gratuit, nu oferă reclame, are însă o limitare: odată ce e creată o listă sunt posibile doar șase treceri la următoarea piesă, într-o oră. Deocamdată sunt oferite nouă genuri muzicale din care să se creeze listele.

Nu sună rău deloc. Apple are așa ceva gratuit în iTunes (nu merge cu un cont ce are datele de adresă puse pe România), are Microsoft/Nokia prin Nokia Mix Radio și Xbox Music – pe bani (nu merg nici ele cu conturi cu adrese din România). Google la rândul său are pe Android așa ceva.

Milk Music e deja în Google Play în caz că vreți să vedeți cum merge.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Serviciul Mix Radio de la Nokia este gratuit, cu o optiune premimum (la 4 euro/luna) care permite mai multe stream-uri offline, skip-uri nelimitate si afisarea versurilor.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep