Un curs de introducere in Linux de 2400 USD va deveni gratuit online. Va puteti inregistra deja

4

Linux

Linux Foundation a anunțat că a demarat un proiect împreună cu edX (un site non-profit specializat pe cursuri online, susținut de MIT și Harvard) să facă accesibil tuturor cursul “Introduction to Linux”. Până acum, acest curs era oferit de către Linux Foundation la 2400 USD și va fi primul de acest fel introdus în Massive Open Online Course (MOOC).

Cursul se va ține în vară/toamnă (fără o dată exactă încă) și până acum sunt înscriși peste 2500 de oameni. Nu e nevoie să știți niciun pic de Linux ca să intrați în curs, doar să vă alocați cam 60 de ore pentru studiu. La final puteți opta și pentru a susține un examen în urma căruia să obțineți o diplomă.

Eu zic că e o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratați, familiarizarea cu sistemul de operare Linux nu are cum să vă strice și poate îl veți găsi mai util/atractiv decât Windows sau Mac OS. Detalii găsiți aici.

4 COMENTARII

  1. @Roland
    Nu are omul voie sa scrie nimic ca imediat e catalogat PRO sau CONTRA cuiva. Daca spun de Windows nu e bine, daca spun de Linux iarasi nu e :).

    Voi scrie in continuare si de iOS si aifon cand o sa am ocazia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here