HomeFeaturedFocusZTE Grand S ext face valuri

ZTE Grand S ext face valuri

Fotografia care și-a făcut apariția, a aprins imaginația multora. Și asta pentru că noul flagship al celor de la ZTE, despre care nu se cunosc încă nici un fel de detalii tehnice, pare că prezintă, cel puțin în ochii unora, un smartphone cu ecran curbat. Care s-ar alătura astfel unui grup foarte select, din care mai fac parte LG G Flex și Samsung Galaxy Round. Personal nu văd nici o curbură în fotografie, cu excepția celei de pe partea din spate a telefonului.

Oricum, menirea fotografiei era alta, aceea de a scoate în evidență folosirea Nano Molding Technology, care permite turnarea metalului și a polimerilor de plastic în aceeași matriță, pentru un design cât mai compact și în același timp ușor finisabil.

Dar, dacă tot am vorbit de imaginație aprinsă și pentru că toată treaba cu Nano Molding-ul pare ușor plictisitoare pentru unii care preferă specificații concrete, ce părere aveți de numele ales de ZTE pentru noul flagship. Vă invit să pronunțați repede, de câteva ori, dar rapid-rapid: “ZTE Grand S ext, ZTE Grand S ext”! 🙂

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep