HomeFeaturedFocusAllview i-a luat fata lui... Gionee

Allview i-a luat fata lui… Gionee

OK, nu mai este nici un secret, destul de nou lansatul Allview P7 Xtreme, primul telefon octa-core al companiei brașovene, cu care aceasta vine să se lupte cu Evolio X6, este de fapt modelul Elife E7 Mini de la Gionee! Exista totuși câteva aspecte interesante în povestea asta, pe care vreau să le atingem.

Primul ar fi dat de disponibilitatea telefonului aflat deja la vânzare pe site-ul Allview, încă din momentul anunțului oficial. Originalul, Elife E7 Mini de la Gionee, deși a fost anunțat încă din decembrie, a devenit disponibil pe piața din India, una dintre țările cărora compania chineză le acordă o foarte mare importanță, de-abia ieri.

Partea și mai frumoasă este că pe această piață, Gionee își poziționează produsele ca fiind unele premium. Acest lucru putem afirma că se regăsește și în prețul de vânzare al modelului nostru, de 315 dolari. Ei bine, mă declar plăcut surprins de prețul pentru România al variantei locale, de 1299 de lei, care ține chiar foarte aproape de cel din India. Chiar dacă are un mic handicap la preț în fața lui Evolio X6, care se vinde cu 100 de lei mai ieftin pe site-ul Evolio, să nu uităm că modelul Allview pare a fi disponibil imediat, nu la precomandă. Oricum, mă bucură că prețurile încep să fie din ce în ce mai echilibrate la brand-urile autohtone.

gionee elife e7 mini

Și dacă tot i-am amintit prețul, o să vă prezint pe scurt și specificațiile lui Allview P7 Xtreme (și implicit ale lui Elife E7 Mini). Așa cum am spus, procesorul este un octa-core de 1,7 GHz de la MediaTek. El se ascunde în spatele unui display de 4,7 inchi Sharp IGZO IPS, cu rezoluție de 720p și face pereche bună cu 1 GB de memorie RAM. Nici cei 16 GB de ROM nu sunt de ignorat, dar faptul că nu există slot microSD poate să facă o problemă din asta. Camera rotativă de 13 megapixeli este un mare plus la capitolul design. Ar mai merita menționată bateria de 2200 mAh și Android-ul 4.2.2. În afară de clasicele deja alb și negru, modelul Gionee se spune că va fi disponibil și în roz și albastru, lucru care cred că ar da foarte bine și la Allview.

La final, rămâne încă valabil marele meu semn de întrebare pe care l-am mai ridicat și cu ocazia lansării celui mai subțire smartphone din lume de către Gionee. Ce se va întâmpla cu Allview dacă Gionee se va hotărâ să intre direct și în Europa?

1 COMENTARIU

  1. Daca intra gione in Romania sau Europa o s fie exact ca lla intieniunde gasesiti produsele Gionee sub propria marca s produse Gionee rebranduite, e comvenail sa vinzi produse sub 2 marci, a ta proprie si sa dai alte produse care sa fie rebranduite, deci gionee castiga dublu primesc o cota parte din produsele date spre redenumire si castiga si din vanzarea produselor sub marca lor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep