HomeFeaturedFocusAmazon chiar va lansa primul smartphone propriu!

Amazon chiar va lansa primul smartphone propriu!

Pentru cei care erau sceptici la auzul veștii că Amazon plănuiește să lanseze primul smartphone propriu, ieri a fost ziua în care îndoielile s-au spulberat. Poze de tip leak au apărut, în ele fiind, dacă e să dăm crezare zvonurilor, telefonul celor de la Amazon. Sunt totuși câteva chestii inedite legate despre această acțiune.

Prima este dată de lipsa lui @evleaks din toată combinația, fotografiile ajungând la ochii publicului avid prin intermediul BGR. Oricum, acțiunea pare una foarte bine gândită, nimic nu pare accidental. Telefonul este învelit într-o carcasă de protecție care are ca scop ascuderea aspectului său; și aici avem deja al doilea fapt inedit. Dar care lasă vederii cele cinci (da, cinci!) camere foto frontale. Una cu rol standard, patru cu scopul de a ajuta la crearea unui efect 3D pe display, în funcție de poziția capului utilizatorului.

amazon phone 02

Dincolo de aceste aspecte inedite, s-au sifonat și câteva specificații despre noul hardware. Un procesor Snapdragon, încă nespecificat, 2 GB de memorie RAM sau un display de 4,7 inchi și 720p rezoluție, sunt câteva caracteristici care i-au împins pe entuziaști să vadă în terminalul Amazon un concurent direct al lui Moto G.

Se mai zvonește și că vor exista deja două variante, una mai atentă la specificații, alta mai grijulie cu portofelele cumpărătorilor. Mai este o lună și ceva până la lansare, așa că mă aștept ca în intervalul de timp rămas să se mai răsufle destule informații către public.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep