HomeEvenimenteAstazi porneste BUILD si aflam lucruri noi despre Windows 8.1 Update 1,...

Astazi porneste BUILD si aflam lucruri noi despre Windows 8.1 Update 1, Windows Phone 8.1 si noi produse Nokia

WP_20140401_16_44_09_Pro

Astăzi, la ora locală 08:30 (18:30 ora României) va începe conferința BUILD unde ne așteptăm ca Microsoft să ofere informații noi (și poate chiar versiuni de test) pentru Windows 8.1 Update 1 și Windows Phone 8.1 alături de alte proiecte, Cortana fiind unul dintre ele.

La invitația Microsoft am venit în San Francisco și vom relata în direct și un exclusivitate pentru România desfășurarea evenimentului. Mai sunt câteva ore până când Satya Nadella va apărea pe scena BUILD pentru prima oară în calitate de SEO al Microsoft și va vorbi despre viitoarele produse Microsoft și direcția în care se îndreaptă compania.

Va fi un keynote de trei ore, unul dintre cele mai lungi pe care am avut ocazia să le văd vreodată la PDC sau BUILD, conferințele Microsoft dedicate dezvoltatorilor. Deschiderea BUILD va fi transmisă live de către Microsoft pe www.buildwindows.com iar toate sesiunile din conferință vor fi publicate online pe Channel9 la 24 de ore după desfășurarea lor.

WP_20140401_16_44_32_Pro

Ieri a fost ziua în care participanții au putut să vină și să se înregistreze pentru conferință urmând ca din această seară să pornească evenimentul. Iar expozanții să se apuce de montat standurile unde își vor prezenta produsele. Stați cu ochii pe mobzine.ro ca să vedeți noutățile imediat ce vor apărea și pe pagina de Facebook Mobzine Romania, sau pe twitter la @balanionut!

În paralel puteți descărca alicația BUILD de la http://aka.ms/buildapp și să vedeți înregistrările video ale sesiunilor – lista completă a ceea ce se va prezenta este disponibilă aici.

WP_20140401_16_43_08_Pro

Încă ceva: de la ora locală 17:00 Nokia are un eveniment de presă unde bineînțeles că vom fi prezenți să aflăm noutățile direct de la sursă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep