HomeFeaturedFocusSamsung ATIV SE isi scurge niste specificatii

Samsung ATIV SE isi scurge niste specificatii

Pentru că este sezonul (nesfârșit) al specuțațiilor de toate felurile în lumea mobilă, haideți să începem cu un nume greu în domeniu, un adevărat guru al leak-urilor, @evleaks, acest instrument al marilor producători. Și cu un nume care se vrea mare în lumea telefoanelor smart cu Windows Phone. Samsung ATIV SE, căci despre el este vorba.

Dacă la prima apariție, tot prin intermediul @evleaks, telefonul coreenilor și-a arătat fața, dar a fost extrem de zgârcit cu detaliile tehnice, a venit rândul acestora să facă deliciul consumatorilor avizi de informații. Doar așa se țin oamenii în priză, când le dai informații cu țârâita.

Din punct de vedere tehnic, pe lângă display-ul de 5 inchi și 1080p, vom vedea același procesor Snapdragon 800 ca și la fratele Samsung Galaxy S4. Probabil că și memoria RAM de 2 GB sau cea internă de 16 GB, la fel ca și camera de 13 megapixeli contribuie la senzația, întărită și de către cei de la Engadget, că Samsung ATIV SE este de fapt un Galaxy S4 cu Windows Phone. Iar fotografia pare să confirme acest lucru. Totuși, de aici și până la a spune că se va bate cu Nokia Icon, e cam lung drumul!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep