HomeFeaturedFocusBlackBerry prinde culoare in obraji

BlackBerry prinde culoare in obraji

Nu o să fac prea mare tam-tam pe rezultatele financiare proaspăt postate de compania canadiană, deși contribuie și ele la impresia bună. Măcar parțial, pentru că, deși peste așteptările analiștilor, BlackBerry merge încă în pierdere. Și dacă tot am pomenit de ele, trebuie să recunosc că vânzarea bunurilor imobiliare ale companiei a fost o soluție inspirată pe termen scurt. Însă de acum urmează termenul lung!

Însă altceva m-a determinat să scriu materialul de față. Și anume faptul că BlackBerry a câștigat procesul cu Typo, producătorii tastaturii de BlackBerry pentru iPhone (tot nu sunt lămurit cine ar fi putut să își dorească așa ceva) și a obținut interzicerea vânzării acestei carcase cu tastatură. Așa că Ryan Seacrest, acest Dan Negru al americanilor și proprietarul companiei de accesorii iPhone care fabrica Typo, rămâne deocamdată la televiziune, cu coada între picioare.

Dată fiind asemănarea evidentă între cele două tastaturi, dar și senzația amară (îmi dă Mircea Sandu o bombonică) pe care mi-o lasă companiile care trântesc câte un accesoriu pentru iPhone, pe principiul că posesorii de astfel de smartphone sunt obișnuiți să cheltuie bani și sigur o să se vândă, astăzi acord o bilă mare și albă pentru BlackBerry.

via Bloomberg

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep