HomeFeaturedFocusBLU Studio 6.0 HD, phablet de buget

BLU Studio 6.0 HD, phablet de buget

Motivul pentru care vă aduc în atenție modelul Studio 6.0 HD al producătorului nord-american de telefoane, este dat de entuziasmul presei de peste ocean la adresa acestui produs, mai exact la adresa prețului său. În condițiile în care, la un preț aproximativ similar și de această dată pentru România, și cu o configurație asemănătoare, există produse sub branduri locale, încep să mă întreb: oare ne aliniem încet-încet prețurile la cele de afară? Bine ar fi!

Din păcate, cu o floare-două nu se face primăvară!

BLU Studio 6.0 HD propune un display de 6 inchi și 720p rezoluție, un procesor (Mediatek MT6582) quad-core de 1,3 GHz, sau un acumulator de 3000 mAh. Cu o memorie RAM deocamdată presupusă de 1 GB, configurația lui Studio 6.0 HD se aseamănă destul de mult cu cea a lui Serioux Symbiosis X4, pe care îl avem la teste. E drept, cu câteva plusuri mici pentru terminalul celor de la BLU. Iar prețul este și el acolo. 250 de dolari versus 999 lei.

Am mai spus-o și cu ocazia lansării lui Evolio X6: văd un efort din partea brandurilor locale de a păstra decența în prețurile produselor lor. Un efort firesc în fața competitorilor din afară, de la producători consacrați. Mi-aș dori ca această competiție a prețurilor să se reflecte și în politicile comerciale ale acestora din urmă, pentru că așa ar avea și utilizatorii de câștigat.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep