HomeGames ArenaCivilization: Beyond Earth

Civilization: Beyond Earth

Nu este Alpha Centauri, dar îl poți vedea de aici. Pentru că Electronic Arts deține Alpha Centauri și nu are habar ce să facă cu el, 2K Games anunță ceea ce tot sperăm de un deceniu, un joc nou produs de Firaxis, ce ne va trimite dincolo de stele, către viitorul rasei umane, explorând posibilitățile existenței continue ale civilizației. Numele său este Civilization: Beyond Earth, deoarece nu îl puteau numi Alpha Centauri. Nu lăsați asta să vă inducă în eroare, nu va fi un simplu pachet de hărți pentru Civ 5, la fel cum Civilization 4: Colonization a fost un joc total diferit față de Civilization 4.

Beyond Earth va permite jucătorilor să își construiască propria facțiune, pe care o vor conduce în exodul lor către stele. Planeta generată procedural pe care vor ateriza este formată din mai multe biotopuri, inspirate de diverse alte lucrări SF, din care s-a inspirat și echipa lui Brian Reynolds când au creat Alpha Centauri. Ca urmare, vă puteți aștepta să vedeți un biom deșertic, unde viermi gigantici de asediu cutreieră pustietatea. Planeta va avea și un strat sub-orbital, în care poți arunca sateliți pentru a-ți face viața mai ușoară. Aici nu sunt fremeni care să mituiască breasla spațială.

Facțiunea ta va putea să obțină victorie printr-o varietate de moduri, aderând la una din trei căi. Cea a purității, ce păstrează rasa umană intactă, și compensează slăbiciunile prin montarea de arme pe absolut orice, precum platforme plutitoare gigantică. Calea armoniei, ce foarte probabil a citit cărțile scrise de Lady Deirdre Skye, care presupune colaborarea și conviețuirea cu viața nativă, folosind-o pentru binele tuturor. Iar apoi, calea supremației, ce nu se sfiește să folosească modificări cibernetice și genetice pentru a-și atinge scopul.

Spre deosebire de Alpha Centauri, legătura cu Pământul nu este complet ruptă, chiar vei putea construi un portal ce te va duce înapoi, asta legându-se de victorie. Poți aduce coloniști către noua lume, sau poți subjuga restul umanității.

Într-un mod similar cu vechiul SMAC, Beyond Earth va croi o poveste în hărțile sale aleatoare, oponenții fiind personaje, evenimentele aleatoare și acțiunile jucătorului ducând la misiuni și obiective noi.

Civilization: Beyond Earth va fi lansat în această toamnă.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep